Een buitenkansje? Deze Lokeren-spelers zijn binnenkort voor een appel en een ei op te halen

Lokeren is na de nederlaag tegen Anderlecht officieel gedegradeerd uit de Jupiler Pro League. De kans is groot dat er volgend seizoen heel wat spelers zullen moeten vertrekken omdat er gewoonweg minder budget beschikbaar zal zijn. Deze spelers zullen voor een appel en een ei te halen zijn:

  • Ortwin De Wolf 

De 21-jarige doelman is Belgisch jeugdinternational en stond dit seizoen lang vast onder de lat. Een talent die zeker nog veel in zijn mars heeft.

  • José Cevallos

De middenvelder uit Ecuador is intrinsiek één van de beste spelers bij de Oost-Vlamingen. 24 jaar, een marktwaarde van net geen 2 miljoen en een man die soms heel mooie dingen kan laten zien. Zeker het bekijken waard.

  • Mickaël Tirpan

De Belgische vleugelverdediger speelde in het verleden ook nog bij Moeskroen en Eupen en is zeker een aanwinst voor heel wat Belgische middenmoters. Nog maar 25 jaar.

  • Steve De Ridder

De 32-jarige middenvelder heeft misschien wel de meeste ervaring van alle Lokeren-spelers. Hij heeft er al veel buitenlandse ervaring opzitten en kan in zijn beste dagen heel wat assist afleveren. 

Verder hebben we ook nog spelers als Killian Overmeire, Olivier Deschacht en Davino Verhulst. Een buitenkansje voor de andere eersteklassers?

WIJ ZIJN VAN LOKEREN!!! 💛⚪️🖤

Een bericht gedeeld door Sporting Lokeren (@sportinglokeren_official) op

Bij Unibet kun je de wedstrijden uit de JPL gratis volgen. Ontdek er hier alles over!

Profiteer nu van een winstbonus bij Unibet tot 30%. Lees er hier alles over!

Bij Unibet kun je nu genieten van een 200% stortingsbonus. Ontdek het HIER!