Het beste JPL-elftal aller tijden gekozen door chatbot 'ChatGPT', met Kompany en Degryse!

We naderen stilaan het einde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Wij bij Voetbalflitsen brengen vaak leuke feitjes en opstellingen omtrent onze befaamde pintjesliga. Iedereen zal ongetwijfeld ooit al eens gehoord hebben van de chatbot 'ChatGPT'. Een kunstmatige en intelligente robot waaraan je verschillende vragen kunt stellen. Wij lieten het beste Jupiler Pro League-elftal aller tijden maken volgens ChatGPT.

Beste JPL-elftal aller tijden volgens ChatGPT

In doel hebben we natuurlijk JPL-legende Michel Preud'Homme. Hij speelde 263 wedstrijden voor KV Mechelen, maar de meesten zullen hem herinneren door zijn periode bij Standard. In de verdediging mag Vincent Kompany niet ontbreken. Ook is er plaats voor blauw zwart-legende en huidig analist Franky Van Der Elst. Hij speelde maar liefst 615 matchen voor de Bruggelingen. In het middenveld lichten we graag Enzo Scifo uit. De aanvallende middenvelder speelde de pannen van het dak voor paars-wit. Voorin hebben we met Marc Degryse, Paul Van Himst en Josip Weber drie fantastische aanvallers in de XI. Complimenten aan de slimme chatbot voor deze mooie opstelling. Voor de volledigheid geven we alle namen en clubs, waarvoor de spelers de meeste matchen hebben gespeeld, graag mee. 

Michel Preud'Homme (Standard), Eric Gerets (Standard), Vincent Kompany (Anderlecht), Philippe Albert (Charleroi), Franky Van Der Elst (Club Brugge), Enzo Scifo (Anderlecht), Jan Ceulemans (Club Brugge), Wilfried Van Moer (Standard), Marc Degryse (Club Brugge), Paul Van Himst (Anderlecht) en Josip Weber (Cercle Brugge).

Beste JPL-elftal ooit volgens ChatGPT

In het seizoen 2004/2005 scoorde Kompany nog een knap doelpunt in de 3-2 zege tegen de grote rivaal Standard:

Ook interessant