WTF! Zo kun jij enorm veel geld verdienen als STVV wint van Anderlecht

Om 14u30 neemt Anderlecht het thuis op tegen Sint-Truiden. Paars-Wit kon maar één keer winnen in zijn laatste zes wedstrijden en verloor zelfs van Spartak Trnava en Union. De Limburgers daarentegen boekten drie overwinningen op rij én niet van de minste! De ploeg van Marc Brys ging winnen in Gent, boekte een knappe overwinning tegen Antwerp en won met gemak van Duffel. STVV verloor dit seizoen nog maar één wedstrijd.

De bookmakers doen een vreemde voorspelling over de wedstrijd. Ze plaatsen een odd van 1.50 op Anderlecht, terwijl een overwinning van Sint-Truiden op 7.00 wordt gezet! Als jij 10 euro inzet op winst van de bezoekers, kun je 70 euro winnen! Een foutje van de bookmaker? Het lijkt van wel! De kans dat dit Anderlecht in crisis opnieuw gaat verliezen van een sprankelend STVV is redelijk groot! 

Wil jij snel geld verdienen? Dan zou ik toch zeker een betje durven plaatsen op winst STVV!

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Registreer je bij Unibet of log in
  2. Stort een bedrag naar keuze, je kiest tussen één van de vele veilige stortingsmethodes.
  3. Ga naar de wedstrijd Anderlecht-STVV en zet in op Sint-Truiden
  4. Kijk gratis naar de wedstrijd dankzij Unibet TV
  5. Pak tot 7 keer je inzet als de Limburgers het halen!

Zo zou jouw weddenschap er uit moeten zien (opgelet: noteringen kunnen reeds veranderd zijn!)

Dankzij Unibet TV kun je nu gratis en legaal naar de match kijken! Ontdek het HIER.

Een laatste tip:

Er geldt tijdelijk een 200% stortingsbonus tot €80. Wat wil dit precies zeggen? Als je €40 stort, krijg je maar liefst €80 gratis en heb je dus €120 op je account! Vanzelfsprekend kan je ook een lager bedrag storten, maar vergeet niet dat je maar één kans hebt om van de eerste stortingsbonus te genieten. Wie minder dan €40 stort, misloopt dus automatisch de maximale bonus.