Anderlecht-fans ERGEREN ZICH DOOD aan 2 spelers na 1-1 in oefenduel: "Wat een ramp!"

De eerste ronde in de Jupiler Pro League is volledig afgerond. RSC Anderlecht staat op een erg pijnlijke elfde plaats en zal zich binnenkort echt moeten herpakken. Deze en volgende maand staat alles natuurlijk in teken van het WK in Qatar, maar dat wil niet zeggen dat onze Belgische ploegen stil blijven zitten. Anderlecht zal tijdens de WK-break vier oefenmatchen spelen en ook Club Brugge speelt er drie, waaronder tegen een Vierde Provincialer. De eerste wedstrijd kon Anderlecht al niet winnen. De fans zijn nu al woedend en zien het niet goedkomen.

Anderlecht-fans over oefenduel OFI Kreta

Anderlecht begon de wedstrijd met veel balbezit, maar zoals al het hele seizoen komen ze meteen op achterstand. In de tweede helft komen ze nog tot op 1-1, maar een overwinning zat er niet meer in. De fans zijn woedend op het spel en enkele spelers. Vooral Adrien Trebel en Lior Refaelov waren bijzonder zwak. Hieronder enkele reacties:

"Trebel is volledig uit zijn doen"

Oefenmatchen Anderlecht tijdens WK-break

Anderlecht speelt tijdens de WK-break vier oefenwedstrijden. De eerste was dus op 3 december tegen het Griekse OFI Kreta (1-1) dat momenteel op een tiende plaats staat in de eigen competitie. 6 december speelt het tegen Motherwell FC dat negende staat in de Schotse competitie. 10 december speelt Anderlecht tegen de Spaanse topclub Real Sociedad. Ze staan momenteel op een mooie derde plaats in LaLiga Santander. De laatste oefenmatch speelt Anderlecht tegen de leider van Polen, namelijk Rakow Czestochowa. De club heeft een opvallende evolutie meegemaakt de afgelopen vijf jaar.

Ook interessant