Héél opvallend: om deze reden brak RSCA onderhandelingen met Club-aanwinst Cyle Larin af

Club Brugge heeft eindelijk zijn langverwachte spits te pakken gekregen. Zowel Benik Afobe als Andy Carroll, die zelfs zijn huwelijksreis onderbrak, werden niets. Club kondigde enkele dagen geleden de komst van Canadese aanvaller Cyle Larin aan op hun officiële kanalen. Zijn medische tests zijn afgelegd en de 27-jarige tekende voor drie jaar. Wist je trouwens dat ook Anderlecht concrete interesse had in de Canadees?

Onderhandelingen Anderlecht Cyle Larin

Ook bij Anderlecht zijn ze vanzelfsprekend nog op zoek naar aanvallende versterking. Paars-wit zag deze zomer sterkhouders Zirkzee en Kouamé terugkeren naar hun club en trokken enkel nog maar de talentvolle Italiaan Esposito aan. Opvallend: volgens Het Laatste Nieuws onderhandelde Anderlecht ook met de nieuwe Club Brugge-aanwinst, maar moesten ze afhaken toen ze zijn looneisen te horen kregen. Dat was voor blauw-zwart echter geen probleem.

Cyle Larin Club Brugge Besiktas

Met Casper Nielsen hoopt Club Brugge zich te versterken op het middenveld, maar ook in de spits beginnen de plaatsjes wel duur te worden. Cyle Larin zal bij veel voetbalfans nog wel een belletje doen rinkelen: in het seizoen 2019-2020 verdedigde hij de kleuren van Zulte Waregem en behoorde hij vaak tot de uitblinkers. Het seizoen erna was hij ook bij Besiktas de grote man met 23 goals in 45 matchen. Afgelopen seizoen verging het hem een pak minder goed, waardoor de fans van Besiktas nog amper te spreken zijn over de Canadees. Hopelijk voor Club Brugge krijgen ze ongelijk!

"Als hij meer dan zeven goals maakt in z'n eerste seizoen, begrijp ik er niets meer van."

"Ik zeg dit als Besiktas-fan: Cyle Larin is een vreselijke aanvaller. Hij weet zelfs niet hoe hij moet dribbelen."

"Sorry Club Brugge-fans, maar hij is een zeer slechte speler."

"Speler die ten einde is."

"Ze zullen een te slechte aanvaller hebben. Ik ben een Besiktas-fan en haatte Larin sinds zijn komst. Succes met hem!"

"Verschrikkelijke spits."

Dit is wat de fans van Club Brugge willen zien van Cyle Larin: