Het zijn DIKKE vrienden! Veelbesproken RSCA-speler en ex-RSCA-speler spreken samen af!

Sebastiano Esposito en Alexis Saelemaekers samen in de zetel. Een beeld dat je niet meteen samen zou verwachten, of wel? Ze hebben beide een verleden bij RSC Anderlecht, de ene kan er gelukkiger naar terugkijken dan de andere. Esposito is teruggehaald door Inter Milan omdat de situatie bij Anderlecht niet meer te controleren viel. Saelemaekers speelt bij AC Milan, de grote rivaal dus. Op het veld rivalen, maar naast het veld dus dikke vrienden. Ook Lukas Nmecha en Sambi Lokonga (beide ex-RSCA) trainen samen om fit te blijven.

Sebastiano Esposito en Alexis Saelemaekers

Sebastiano Esposito haatbericht Instagram

Anderlecht verloor vorige maand met 0-1 van het Club Brugge van Carl Hoefkens. Sebastiano Esposito is één van de spelers waar ze bij Anderlecht veel meer van hadden verwacht. De huurling van Inter Milan scoorde amper twee keer in achttien wedstrijden. Hij moest samen met Fábio Silva het dodelijk duo vormen, maar dat is nog niet het geval gebleken. Fábio Silva daarentegen scoorde al acht doelpunten, maar tegen Club Brugge was het niet zijn dagje. Hij miste trouwens de meeste grote kansen in de Jupiler Pro League dit seizoen. 

Op Instagram stuurde een Anderlecht-supporter zelfs een haatbericht naar Sebastiano Esposito. De 20-jarige Italiaan kon het niet laten en reageerde tot twee keer toe op het bericht. De eerste keer zei hij: "Shut up" en de tweede keer zie hij "Shut up pt.2!" In juli vertelde Sebastiano Esposito nog dat Anderlecht de grootste club van België is.

Ook interessant