Ex-speler van Lokeren held in knotsgekke interland

Alfred Finnbogason was donderdagavond de mede-held in de knotsgekke wedstrijd tussen Ijsland en Finland.

Finland kwam onverwacht op voorsprong na 20 minuten. Ijsland kon een kwartier later gelijkmaken, maar 1 minuut later keken ze alweer tegen een achterstand in.

Na 5 minuten in de 2e helft werd een penalty gemist door sterspeler Sigurdsson. De wedstrijd leek af te stevenen op een nederlaag voor de EK-revelatie, maar niets was minder waar. In minuut 92 en minuut 95 werd de 1-2 achterstand omgebogen tot een 3-2 voorsprong. Finbnbogason zette de onwaarschijnlijke terugkeer in gang met een kopbaldoelpunt(vanaf minuut 2:07).