5 bettingtips voor de voorrondes van de Europa League: wat doen de mogelijke tegenstanders van KVO & Gent?

Na een lange periode zonder voetbal komen de meeste ploegen stilaan weer in actie. Er worden veel oefenwedstrijden gespeeld, maar ook de voorrondes van de Europa League worden afgewerkt. De Belgische teams komen pas in een latere fase aan bod, maar hun mogelijke tegenstanders werken nu de tweede voorronde af. KAA Gent en KV Oostende spelen beide de derde voorronde van de Europa League.

Ploegen zoals Rode Ster Belgrado, Macabi Tel Aviv, Gabala, Astra Giurgiu & het Nederlandse Utrecht komen vanavond al in actie. Deze ploegen draaien jaarlijks mee op het Europees toneel. Wij hebben enkele bettingtips op een rijtje gezet, zodat je een bedrag kunt opbouwen tegen het begin van het nieuwe seizoen. 

Haast je snel naar de site van Circus.be en plaats een weddenschap op de voorrondes van de Europa League van donderdagavond. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Circus.be erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Circus.be !