Amy Sonck doet onverwacht mee aan Container Cup, papa Wesley reageert GENIAAL (VIDEO)

Donderdagavond stond alweer de laatste aflevering van dit seizoen van de Container Cup op het programma. Wesley en Pedro maakten er een speciale editie van en nodigden tal van bekende gasten uit. Als verrassing voor Wesley, werd ook dochter Amy uitgenodigd om deel te nemen. Daar reageerde hij hilarisch op. "Godverdomme, het is mijn dochter", was zijn eerste reactie. Bekijk het fragment hieronder. 

Video Container Cup Amy Sonck

Foto van op Ibiza

Op Instagram showt Amy Sonck graag haar schoonheid. Amy Sonck is dan ook heel actief op Instagram. Zo postte ze onlangs een foto in haar bikini die ze tijdens haar reis op Ibiza had genomen. Wie is er nu niet jaloers? Bekijk hieronder haar mooi foto! 

Amy Sonck

Amy Sonck

Amy Sonck werd geboren op 9 augustus 1999 als dochter van Wesley Sonck en zijn toenmalige vrouw Evy. Na zijn voetbalcarrière liep die relatie op de klippen en gingen ze uit elkaar. Amy Sonck heeft ook nog twee broers, namelijk Ryan en Jason. Je mag toch wel zeggen dat Amy Sonck momenteel met voorsprong de populairste van de familie is op Instagram. Op haar profiel @amysonck heeft ze meer dan 177.000 volgers en die worden meer dan eens op hun wenken bediend met pikante foto's. De 22-jarige jonge vrouw postte al meer dan 140 foto's op Instagram en vaak haalt ze meer dan 30.000 likes. Op haar Instagram noemt ze zichzelf ook een digital content creator met een interesse in marketing, sport en communicatie. 

Instagram

In het begin toen ze bekend geraakte, ging het heel snel voor Amy: "Het begon met een foto in bikini. Al mijn vriendinnen hadden foto’s van zichzelf op het strand gepost. Ik dacht: waarom ik niet? En toen is het ontploft: die foto raakte overal verspreid. Op twee maanden tijd ging ik van 600 naar 15.000 volgers." Dat aantal is ondertussen alleen maar blijven stijgen en zo waren er plotseling ook merken geïnteresseerd in een samenwerking. "Ik heb er een paar samenwerkingen met kledingmerken aan overgehouden waarmee ik een centje bijverdien", aldus de influencer.

Amy Sonck

Toch was niet iedereen in het begin zo blij dat ze bikinifoto's plaatste op Instagram: "Eigenlijk mocht ik van papa geen bikinifoto posten, maar al mijn vriendinnen deden het en ik vond mezelf intussen wel oud genoeg om daarover te beslissen. Mama had er geen problemen mee, maar papa was daar minder blij mee. Hij vond het vooral lastig dat die foto’s plots overal in de media verschenen."

Maar al die aandacht heeft ook zijn negatieve kanten: "Het nadeel is dat ik de stempel van dikke nek heb gekregen. Mensen kijken niet meer naar je karakter, dat is lastig. Ze gaan er niet meer van uit dat er op dat lichaam ook een hoofd staat." Amy Sonck is niet alleen maar het model dat je ziet op Instagram, ze is ook enorm hard bezig met haar studies en haar toekomst: "Ik volg een opleiding om mama te kunnen helpen in haar schoonheidssalon en zet ondertussen mijn bachelor bedrijfsmanagement verder." De studie bedrijfsmanagment doet ze aan de Odisee Hogeschool en daar zit ze bij het gedeelte van marketing. 

Amy Sonck

Tiktok

Amy Sonck is actief op alle social mediakanalen. Naast Instagram heeft ze zo ook een profiel op TikTok, Amysonck. Ook daar heeft ze meer dan 31.000 volgers. Het is echt internetfenomeen en ze laat elke man blozen met haar prachtige foto's en filmpjes. Hieronder zie je een TikTok die meer dan een half miljoen keer is bekijken. 

@amysonck You ready? #positions#arianagrande#firsttiktok#foryou♬ positions - Ariana Grande

Profvoetballers

Omdat Amy Sonck zo verschrikkelijk populair is op Instagram en de show steelt met haar prachtige foto's heeft ze heel veel interesse van mannen. Zo krijgt ze veel berichtjes van allerlei mannen, maar soms ook van bekende voetballers: "Ik krijg regelmatig wel eens een berichtje van bepaalde voetballers. Maar ik probeer daar neutraal over te blijven. Wat de strafste naam is? Neen, dat ga ik niet zeggen. Of ik ooit iets zou beginnen met een profvoetballer? Ik probeer me er van weg te houden. Mijn papa heeft gezegd dat dit alleen maar miserie opbrengt." 

Het is zelfs zo ver gekomen dat Amy Sonck niet alleen berichten krijgt: "Ik krijg af en toe liefdesmail, dat wel. En de ongepaste dingen die lees ik zelfs niet." Ook Wesley Sonck wordt vaak geconfronteerd met berichten over zijn dochter. De ex-Rode Duivel laat het dan niet aan zijn hart komen en reageert er zeer gepast op: "Ik denk dat zij slim genoeg is om op de deleteknop te duwen. Wist je dat ik veel berichten krijg over haar? Mag ik met uw dochter uitgaan, dat soort dingen. Dan antwoord ik altijd: 'Wacht tot uw dochter zo oud is, dan zal ik ook eens zo'n bericht sturen." 

Wesley Sonck over dochter Amy Sonck

Wesley Sonck

Toen Wesley Sonck gescheiden was met de moeder van Amy Sonck werd hij alleenstaande vader en dat wou hij zeer goed doen. Voor een periode van twee jaar moest de voormalige Rode Duivel alles zelf doen en dat heeft hem veranderd: "Die periode heeft me dichter bij mijn kinderen gebracht. Dat is nu ook de enige betrachting die ik heb: een goede vader zijn. De rest kan me nog weinig schelen.” Maar in de opvoeding kon Wesley zeer streng zijn zo vernemen we van zijn dochter: "Toen ik 16 was, mocht ik voor het eerst uitgaan. Tot twee uur: ‘Als je dan niet buiten op mij staat te wachten, kom ik naar binnen. In mijn pyjama!’ had hij gezegd. En effectief: toen het één minuut na twee was, was papa uitgestapt en stond hij op het punt naar binnen te komen. ‘Oh my god’, dacht ik. Ik schaamde me rot.” 

Dat Wesley Sonck ook zelf een feestbeest is dat laat Amy Sonck duidelijk uitschijnen: "Op feestjes staat hij als eerste op de dansvloer en stapt hij er als laatste weer af. Zoals hij dan staat te springen, je gelooft je ogen niet. Mensen vragen dan: 'Wat heeft die gedronken? Of heeft hij iets gepakt?' Nee, dus: hij is bloednuchter. En maar springen, en maar blijven gaan."

Uiteraard wordt Wesley Sonck enorm veel aangesproken over zijn dochter en dat hij het daar soms moeilijk mee heeft, dat zagen we in de Slimste Mens Ter Wereld, toen Rik Verheye hem erover aansprak. 

In het verleden werd Amy Sonck vaak aangesproken als dochter van, maar dat blijkt nu net helemaal andersom te zijn. Het is Wesley Sonck die nu af en toe aangesproken wordt als vader van Amy Sonck. Zo ook bij zijn bezoek aan MIDMID. Uit zijn reactie blijkt dat hij dit niet altijd even fijn vindt. 

Pedro Elias

Samen met Pedro Elias heeft Wesley Sonck al twee seizoenen van de Container Cup gepresenteerd. Het zijn goede vrienden van elkaar en zijn beide grote fan van FC Barcelona. Het is Pedro Elias natuurlijk ook niet ontgaan dat Amy Sonck een prachtige vrouw is, maar, en zo zegt hij zelf, hij zou er niet op kunnen vallen. "Amy Sonck is een prachtige vrouw die op Instagram heel veel volgers heeft. Maar persoonlijk kan ik er niet opgewonden van geraken omdat ze voor mij ook gewoon een beetje Wesley Sonck met een boezem is. Ze is een lieve vrouw, maar dan ook de dochter van 'mijne maat'", vertelde hij bij Supercontent.

Instagramfoto's Amy Sonck

Uit alle 142 berichten bundelden wij voor jou enkele van de mooiste plaatjes van Amy Sonck. Het is een prachtige vrouw die zeker gezien mag worden. Geniet hier mee van de heerlijke foto's!