Lamkel Zé komt met STRAFFE uitspraken naar aanloop wedstrijd tegen ex-club Antwerp: "Van niets spijt"

Bij de sterke selectie van Royal Antwerp dit seizoen was er geen plek meer voor Didier Lamkel Zé. Het Kameroense woelwater werd vorig seizoen uitgeleend aan DAC, Khimki en FC Metz, maar kon daar geen potten breken. Nu is hij terug in België, maar een nieuwe kans kreeg hij niet meer bij The Great Old. Een transfer naar Cyprus ketste af en dus moest er een oplossing gevonden worden. Enter: KV Kortrijk. Het enfant terrible trekt officieel naar West-Vlaanderen. De fans van Antwerp zijn er allerminst rouwig om, zij wensen KVK succes met de wispelturige winger. Zondagnammidag speelt Antwerp op het veld van Kortijk en kijkt Lamkel zé zijn ex-club recht in de ogen. Hij heeft zoals gewoonlijk weer enkele straffe uitspraken in petto.

Lamkel Zé uitspraken in aanloop wedstrijd Antwerp

Antwerp kan zondagmiddag een vervolg breien aan zijn indrukwekkende seizoensstart op het veld van KV Kortrijk. Maar de wedstrijd zal vooral een clash zijn tussen Lamkel Zé en zijn ex-club Antwerp. Een maand na zijn vertrek, kijkt hij zijn ex-werkgever weer in de ogen. De liefde tussen de Antwerp-fans en Lamkel Zé is volledig verdwenen na al zijn fratsen. Lamkel Zé haalt uit: "Of ik het jammer vind dat de supporters mij niet meer op handen dragen? Ik moet daar eerlijk gezegd 'nee' op antwoorden. ze kennen de volledige waarheid niet. Ik kwam in Antwerpen vaak supporters tegen die mij vroegen wat er precies aan de hand was, maar ik weigerde te antwoorden. Het is niet aan mij om zulke zaken naar buiten te brengen. Ja, er zijn dingen gebeurd... Maar nogmaals: ik heb van niets spijt" ’

Lamkel Zé aanloop wedstrijd vs Antwerp

Antwerp-fans na transfer Lamkel Zé naar KV Kortrijk

"Goed dat we er vanaf zijn!!!"

KV Kortrijk-fans sturen Lamkel Zé op Instagram

Eerder deze maand werd Lamkel Zé op Instagram al bestookt door KVK-fans, die hem smeekten om naar hun club te komen. En zo geschiedde...

KV Kortrijk-fans sturen Lamkel Zé privéberichten "kom naar ons"

KV Kortrijk-fans sturen Lamkel Zé privéberichten "kom naar ons"

Lamkel Zé transfer Abha Club en Omonia Nicosia

Didier Lamkel Zé had geen oren naar een verhuis naar Cyprus of Qatar. Op zijn Instagram Story's reageerde hij onlangs héél duidelijk op de geruchten: "Non, merci" ofwel "Neen, bedankt" viel er te lezen boven de gedeelde transfergeruchten. Een andere speler die is vertrokken bij Antwerp is Pierre Dwomoh.

didier lamkel zé antwerp

didier lamkel ze transfer antwerp

Lamkel Zé in Gent

Opvallend: de 25-jarige Kameroener legde een tijd geleden nog medische testen af in de Ghelamco Arena. Voorzitter van The Great Old Paul Gheysens is namelijk eigenaar van Ghelamco en het stadion van Gent draagt ook de naam van de firma. Wellicht om zijn conditie te analyseren met het oog op een potentiële transfer. 

Net binnen