"Via Romelu Lukaku willen we nog spelers binnenhalen bij Roc Nation... je komt snel te weten wie"

"Via Romelu Lukaku willen we nog spelers binnenhalen bij Roc Nation... je komt snel te weten wie"

Zes jaar geleden besloot Roc Nation om zich toe te leggen op de sportwereld. Het is een bedrijf dat instaat voor de branding van bepaalde spelers, waaronder ook Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Axel Witsel...

Roc Nation krijgt bij ons vaak een negatieve bijklank, aangezien spelers als KDB en Lukaku even geleden plots kwamen aanzetten met bizarre verhalen over hun jeugd. Volgens de Belgische mediawereld bleken deze verhalen serieus aangedikt door Roc Nation, maar het bedrijf zelf zegt dat ze hun spelers niks opleggen. De voetbalbond vreesde even voor problemen binnen de kleedkamer en met de supporters. 

Roc Nation is momenteel nog op zoek naar Rode Duivels om te vertegenwoordigen en dat doen ze via onder andere Romelu Lukaku.  "We hebben iemand op het oog, maar daar praten we over met Romelu. Je komt het snel te weten. Kijk, I'd love to... Strategisch gezien is België een goede markt. En we hebben drie recruiters in jullie land - Axel, Kevin en Romelu."

Natuurlijk wordt er dan meteen gekeken in de richting van Eden Hazard “Ik heb hem ooit al eens ontmoet”, klinkt het bij Roc Nation. “Hij is een goed man en een fantastische voetballer. Maar jullie hebben veel kwaliteit en talent, hé."