Rode Duivel beleeft rampnamiddag... pijnlijke owngoal en vroeg gewisseld in 0-3 verlies (VIDEO)

Op zaterdagnamiddag stonden er een heleboel Bundesliga-wedstrijden op het programma. In die wedstrijden kwamen ook enkele Rode Duivels in actie. Casteels, Bornauw en Vranckx mochten het bijvoorbeeld opnemen tegen het Leipzig van Openda. Ook ex-Cercle-speler Olivier Deman stond in de basis bij Werder Bremen in hun thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Zijn nachtmerrie begon helaas na amper tien minuten...

Olivier Deman vs Leverkusen

Olivier Deman speelde met de Rode Duivels in de oefenwedstrijd tegen Servië en deed dat vrij behoorlijk. Bij zijn club in Duitsland ging het zaterdag toch wat minder. Na tien minuten werd een hoekschop van Leverkusen weggekopt door de groen-witte verdediging, maar de bal werd meteen opnieuw voor het doel geslingerd/ Die belandde bij de tweede paal, waar Deman stond. Hij kreeg de bal tegen het been en die rolde het Breemse doel in. In de tweede helft kreeg hij al vrij snel een gele kaart. Dat was voor trainer Ole Werner het teken om een einde te maken aan de lijdensweg van de Belg. Na 56 minuten moest hij plek ruimen voor Felix Agu. Bayer Leverkusen won uiteindelijk met 0-3 en zet zijn uitstekende vorm door. Werder Bremen blijft met lege handen achter en staat momenteel twaalfde. 

Bekijk hieronder de owngoal van Olivier Deman tegen Bayer Leverkusen:

Olivier Deman vs Dortmund

In oktober maakte de Rode Duivel echter nog indruk in de 1-0 nederlaag tegen Borussia Dortmund. De Belg mocht negentig minuten spelen en Werder Bremen-fans waren erg enthousiast over hem:

"Deman is een beest"

"Ik hou nu al van Deman!"

"Nee, Deman is de beste speler op het veld"

"Deman die naar voren trekt is zo leuk."

 "Dit is een liefdesverklaring aan Olivier Deman, Olivier als je dit leest, ik hou van je"

"Deze Olivier Deman is helemaal niet slecht!"

"Deman heel goed"

Olivier Deman vs Darmstadt

Ook in de 4-2 verloren partij tegen Darmstadt maakte Olivier Deman nog een zeer sterke indruk. De jonge Belg kon in de verloren partij toch zijn doelpuntje meepikken. De fans van Bremen waren ook toen laaiend enthousiast over de ex-Cercle Brugge-speler.

"Keita en Deman zijn echt ziek goed!"

"Deman is zo'n baller. Ik vind het jammer dat hij voor ons speelt."

"Ondanks dit compleet ondergrondse spel, wil ik graag benadrukken wat een solide spel Olivier Deman weer liet zien🤝"

"We hadden al een droomvoorzet van #Deman en een kopbal van de inkomende #Weiser. Nu is het andersom. Ook al heb je er hier niets aan, ik vind het mooi! Ik zou er graag meer van zien!"

Ook interessant