THROWBACK: Stijn Stijnen STORMT af op Ivan De Witte na 6-2 nederlaag tegen Gent: "Vetzak" (VIDEO)

AA Gent neemt het in de 1/16 finales van de Croky Cup op tegen Patro Maasmechelen, waar oude bekende Stijn Stijnen coach is. Hij heeft nog een eitje te pellen met Gent na het gekende incident in 2010 tussen Stijnen, toen actief bij Club Brugge, en Ivan De Witte, de voorzitter van AA Gent. Geniet vooral even mee van deze throwback, want woensdagavond kijken ze elkaar weer in de ogen.

Stijn Stijnen Ivan De Witte

Dertien jaar geleden, op 8 mei 2010, vond er een gebeurtenis plaats die vele voetbalfans zich nog levendig herinneren. Club Brugge-doelman Stijn Stijnen stormde na afloop van de wedstrijd tegen KAA Gent woest af op Ivan De Witte en stond ermee neus aan neus. Stijnen deed dat naar verluidt omdat de Gent-voorzitter Karel Geraerts verbaal aanviel. Hij zag vanuit de verte wat er gaande was en kwam op voor zijn ploeggenoot. Gent won met maar liefst 6-2. Er werden zelfs woorden als 'vetzak' in het rond geroepen.

Een dag later werd alles uitgesproken tussen beide heren. "Zondag was er telefonisch contact tussen Club-voorzitter Pol Jonckheere, Stijn Stijnen en Ivan De Witte. Het was een goed gesprek, waarin alles werd uitgesproken. Het incident wordt dan ook door alle partijen defintief geklasseerd", stond er te lezen in een persbericht. Bekijk de video hieronder nog een keer: