Deze drie spelers zijn nog steeds voor een appel en een ei op te halen bij KV Mechelen

Toen KV Mechelen vorig seizoen zakte uit de Jupiler Pro League, vertrokken heel wat titularissen. Voorbeelden zijn Colin Coosemans (Gent), Elias Cobbaut (Anderlecht) en Mats Rits (Club Brugge). Toch zijn er wat ons betreft nog drie spelers actief die een stap hoger verdienen. De Belgische (top)clubs kijken best maar even naar dit lijstje, want ze zullen ongetwijfeld voor een lager bedrag weg mogen dan hun niveau laat blijken.

1. German Mera
De centrale verdediger kwam vorige winter over van Club Brugge en kon er meteen indruk maken. In tien wedstrijden kon hij maar liefst drie keer scoren en ook zijn indrukwekkende duelkracht in de verf zetten. Een speler die een JPL-club ongetwijfeld kan gebruiken.

2. Yacouba Sylla
De 27-jarige middenvelder was één van de mooiste transfers die KV Mechelen vorige winter kon verwezenlijken aangezien hij er reeds een knappe carrière had opzitten bij Stade Rennes, Panathinaikos, Aston Villa en Montpellier. Hij viel meteen op bij KV Mechelen en was zeker één van de betere spelers na nieuwjaar. Hij werd dit seizoen zelfs even naar de B-kern gestuurd en dat is eigenlijk niet te geloven voor zo'n speler.

3. Rob Schoofs
De jonge middenvelder kwam twee seizoenen geleden over van KAA Gent en vormde met Rits geregeld een sterk duo. Schoofs staat ongetwijfeld hoog aangeschreven bij tal van Belgische clubs, want talent heeft hij zeker..