Vanhaezebrouck deelt sneer uit aan Noa Lang en Club: "Tissoudali ging ook op de bal staan, maar..."

Zoals elke maandagavond werd het afgelopen weekend gefileerd door Aster Nzeyimana en zijn gasten. Het was een tijdje geleden, maar deze Extra Time-aflevering bracht heel wat commotie met zich mee. Eén van de protagonisten? Hein Vanhaezebrouck, de coach van de Buffalo's pakte uit met enkele opvallende uitspraken. Zo had hij het over het op de bal gaan staan van Noa Lang tegen Antwerp en dat blauw-zwart niet fier moet zijn op hun eerste driepunter in de Champions' Play-offs. 

Hein Vanhaezebrouck over Noa Lang en Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck had het volgende te zeggen over het incident van Noa Lang en de eerste punten van de Bruggelingen in Play-off 1: “Tissoudali ging bij ons ook ooit op de bal staan. Alleen was het toen 0-3 op Brugge en waren wij zeker van de bekerfinale. Lang doet het nu op een moment dat Club Brugge niets heeft om trots op te zijn. Ze hebben nu eens drie puntjes gepakt tegen Antwerp, maar eigenlijk waren ze aan de PO’s begonnen om kampioen te worden. Ik vind niet dat ze trots moeten zijn omdat ze eindelijk punten hebben gepakt.” 
Hij verwees onder meer naar het moment waar Tarik Tissoudali op de bal ging gaan staan in Jan Breydel, toch zijn beide situaties niet te vergelijken volgens de 59-jarige Hein Vanhaezebrouck. 

Hein Vanhaezebrouck over Noa Lang en Club Brugge

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link