LIMBURGSE DERBY! Zet hier in op Genk-STVV bij betFIRST

Zondagmiddag om 16u is er de felbevochten Limburgse derby tussen Genk en STVV. De match van het jaar voor beide clubs en supportersgroepen. Genk speelt thuis en is uiteraard favoriet, ook omdat het de heenmatch in september won. Voetbalflitsen zette de beste odds alvast even op een rijtje voor jou. Bij bookmaker betFIRST kan je nu inzetten op deze wedstrijd. Wist je trouwens dat betFIRST de hoogste odds van België aanbiedt?

Dit zijn de meest interessante odds bij betFIRST voor aanvang van Genk-STVV:

  • Genk wint: odd 1.51
  • Gelijkspel: odd 4.75
  • Sint-Truiden wint: odd 6.50
  • Over 2,5 goals: odd 1.68
  • Beide teams scoren: odd 1.80
  • Genk leidt aan de rust: odd 2.00

Tijdens de match veranderen de odds uiteraard, maar dat vormt geen probleem om in te zetten (klik hier)

► Via deze link kan je jou registreren bij betFIRST!

Via deze link kan je inzetten op de Limburgse derby

betFIRST

betFIRST is naam en faam aan het maken in België en dat is niet zonder reden. betFIRST is het go-to platform voor spelers die de snelste app, de hoogste odds en de snelste payouts willen. First in fast is dus geen loze belofte! De website van betFIRST is 100% betrouwbaar en wordt voortdurend gecontroleerd op vlak van veiligheid. Sinds 2021 werkt Voetbalflitsen samen met betFIRST.

Registreren

Op zoek naar het referentiepunt voor sportweddenschappen in België? Aarzel niet en sluit je aan bij betFIRST! Wat je passie ook is; of het nu voetbal, tennis, basketbal of een andere sport is; bij betFIRST vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent. +18 vereist en speel verantwoord.

betFIRST registratie limburgse derby genk stvv