Thibaut Courtois biecht op: "Mijn hart ligt in Madrid"

Thibaut Courtois ging in gesprek met Voetbal International. Hij beleeft een zwaar seizoen met Chelsea waarin men de titel al rond de jaarwisseling kon vergeten. In dit gesprek ging hij dieper in op het opkomende WK in Rusland en zijn huidige voetbalclub Chelsea. 

De journalist van VI benadrukte de druk op de Rode Duivels voor het WK in Rusland. Courtois: "Als je niet de ambitie hebt om te winnen, wanneer je topspelers hebt bij topclubs in Engeland, Spanje en Italië, dan is er iets mis."

De 25-jarige doelman heeft nog geen haast tot een nieuw contract. Hij heeft nog een contract lopen tot in 2019. Toen de journalist van VI vroeg aan Courtois wat zijn mening was over de geruchten van een transfer naar Madrid, moest Thibaut glimlachen. Courtois: "Mijn persoonlijke situatie is gelinkt aan de stad Madrid, dat is bekend. Mijn kinderen wonen daar met hun mama. Ik zie mijn dochtertje elke dag op FaceTime. Ze zegt zo vaak dat ze me mist. Mijn zoontje is nog te klein om dat uit te spreken. Telkens als ik de kans heb, probeer ik heen en terug te vliegen naar Spanje. Dat is niet altijd een gemakkelijke situatie. Dus ja, mijn hart ligt in Madrid. Dat is logisch en begrijpelijk."

Game day tomorrow! Let’s go! #cfc 💙

Een bericht gedeeld door Thibaut Courtois (@thibautcourtois) op

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie