JPL-kijkers WOEDEND na niet-gegeven rood aan Coulibaly in Union-Antwerp: "VARGheysens!"

Om 16u stond deel twee van Super Sunday in de Jupiler Pro League op het programma: Antwerp bracht een bezoekje aan Union Saint-Gilloise. Een wedstrijd met veel intensiteit, die al vroeg misliep voor de landskampioen. Coulibaly haalde Terho onderuit, waarna Ayensa de 1-0 tegen de touwen schoot. Sam Vines en Jurgen Ekkelenkamp zorgden voor de ommekeer, maar een tweede penalty van Nilsson zette de 2-2 eindcijfers op het bord. Op Twitter was er echter heel wat te doen om Soumaila Coulibaly, die héél blij mocht zijn dat hij de wedstrijd uitspeelde.

Soumaila Coulibaly Union Antwerp

Coulibaly kwam na één minuut al goed weg, toen hij geen rood ontving voor de penaltyfout op Terho. Enkele minuten later pakte hij echter alsnog geel. En dan kwam de oerdomme tackle van de 19-jarige Fransman in de tweede helft nog... Een duidelijke gele kaart, die in de zak bleef van scheidsrechter Boterberg. En daar was op Twitter héél wat om te doen!