Fans in de wolken over Rode Duivel na assist in 1-2 overwinning en 42/42: "Geweldige speler"

Zondag stond de clash tussen Feyenoord en PSV op het programma. Een heerlijke wedstrijd die gewonnen werd door PSV met 1-2. Hierdoor pakken ze 42/42 en staan ze ondertussen al tien punten los op de tweede, Feyenoord. Bakayoko stal weer de harten van de PSV-fans met een heerlijke assist.

Johan Bakayoko vs Feyenoord

Bakayoko heeft zich weer bewezen in Nederland. In de clash tegen Feyenoord gaf hij een heerlijke assist voor de 0-1. Uiteindelijk wonnen ze de wedstrijd met 1-2. De PSV-fans hadden alvast heel veel lof klaar voor onze Rode Duivel.

Johan Bakayoko vs. Sevilla

Tegen Sevilla waren de fans minder tevreden. De amper 20-jarige Belg liet zijn verdediger Marcos Acuna oprukken en een uitstekende pass verzenden richting Youssef En-Nesyri, die de 2-0 maakte. Voetbalflitsen bundelde de negatieve reacties.

Johan Bakayoko vs Twente

Zaterdagavond speelde PSV op het veld van Twente. Een mooie affiche, maar het werd uiteindelijk een makkelijke overwinning voor Bakayoko en co. Ze wonnen de wedstrijd met 0-3 en Rode Duivel Bakayoko was wederom de uitblinker met een goal en een assist. De fans zijn dan ook erg lovend over hem, al had hij ook een rode kaart kunnen krijgen voor een discutabele fase.

Johan Bakayoko vs Lens

PSV speelde enkele weken geleden tegen Lens in de UCL, mét Johan Bakayoko in de basis. De jonge Rode Duivel had ook toen niet lang nodig om zich te tonen: zijn piekfijne assist op Luuk de Jong zorgde voor de 1-0 ruststand. Bakayoko toonde voor de zoveelste keer dat hij een ruwe diamant is.

"Bakayoko is zo'n technisch sterke speler, geeft voldoening om te zien."

"Bakayoko met opnieuw een assist. De belangrijkste speler van PSV. Johan Bakayoko zal een superster worden."

Johan Bakayoko vs Ajax

Onlangs won PSV nog met 5-2 van Ajax en ook toen liet Bakayoko zien dat hij bakken talent heeft.

"Johan Bakayoko is ongewoon"

"Bakayoko is de beste winger van Europa"

"Johan Bakayoko... echte topspeler"

"Johan Bakayoko oh mijn god dit is niet normaal"

"Wat een knaller die Bakayoko"

"Bakayoko ik hou echt van die speler"

Ook interessant