Alles over Renée De Ketelaere, de knappe 3 jaar oudere zus van Charles De Ketelaere en tennisspeelster

Charles De Ketelaere voetbalt tegenwoordig bij AC Milan dus uiteraard vertoeft hij in de Italiaanse grootstad. Dat is natuurlijk niet het geval met de rest van zijn familie. Isabelle De Cuyper (moeder), Francis De Ketelaere (vader, gescheiden), Louis De Ketelaere (broer) en Renée De Ketelaere (zus) wonen natuurlijk gewoon nog in West-Vlaanderen. Vooral die laatste is ook bij het grote publiek bekend. Tijd om Renée De Ketelaere wat beter te leren kennen. Wist jij trouwens dat Jozefien Van de Velde de vriendin is van Charles De Ketelaere?

Wie is Renée De Ketelaere, de zus van Charles De Ketelaere?

Renée De Ketelaere werd geboren in het jaar 1998 en is de drie jaar oudere zus van Milan-middenvelder Charles De Ketelaere. Ze is trouwens ook de tweelingszus van Louis De Ketelaere. Ze studeerde aan de Sportschool in Meulebeke, de Arteveldehogeschool in Gent en de Syntra West. Zo liep Renée De Ketelaere in het verleden nog stage bij Club YLA, de vrouwenploeg van Club Brugge, tijdens haar opleiding als sportverzorger. Tegenwoordig is ze mondhygiënist in de orthodontie in Gent, nadat ze haar studies in de mondzorgkunde succesvol afrondde.

"Voor mijn stageplaats solliciteerde ik eigenlijk eerst bij Cercle, maar door het coronavirus kon ik daar niet aan de slag. Van Charles mocht ik overal stage lopen, behalve bij Club. Stel dat een van zijn ploegmaats een mopje zou maken over mij, dan zou hij het gevoel hebben dat hij me moet beschermen. Hij gaf me wel de tip om eens bij de kinesist van Club Brugge te informeren. Zo kwam ik terecht bij de vrouwenploeg, Club YLA. Omdat ik het zo leuk vind, besloot ik om vrijwillig tot het einde van het seizoen te blijven, zo'n vijf dagen per week. Mijn grote droom is om fulltime bij een mannenploeg te werken. Wat denk je van Liverpool of Manchester United?", klonk het twee jaar terug bij Renée De Ketelaere. Bij Syntra West volgde ze de de opleiding tot sportverzorger.

Renée De Ketelaere tennis

Ze hebben blijkbaar goede sportgenen ten huize De Ketelaere. Terwijl Charles tegenwoordig bij AC Milan voetbalt,, speelt Renée (professioneel) tennis bij TC Brughia en daar doet ze het heel goed. Charles is gestopt met tennis, maar zus Renée is nog altijd erg bedrijvig en speelt bovendien padel. Op haar Instagram deelt ze geregeld foto's van haar tenniscarrière.

Bekendheid als zus van

Het is geen geheim dat Renée De Ketelaere het soms moeilijk heeft met de bekendheid van haar broer. "Tegenwoordig bellen mensen geregeld aan met de vraag of Charles hier woont. Dan zeggen we meestal dat hij niet thuis is. Ik krijg op Instagram ook vaak berichten of ik zijn zus ben. Of dan vragen ze om een truitje. We passeerden eens een cafeetje waar plots een mevrouw naar buiten liep. 'Charles, ik ben jouw grootste fan!', riep ze. Ze knuffelde hem, terwijl Charles naar ons keek met een gezicht dat om hulp riep. Dat was toch wat ongepast.", liet Renée weten toen haar broer nog bij Club Brugge speelde.

Renée De Ketelaere Instagram

Renée De Ketelaere is erg populair op sociale media. Zo telt ze meer dan 28.000 volgers op Instagram. Niet verrassend als je ziet hoe knap ze is. Voetbalflitsen zette enkele prachtige foto's op een rijtje.

Ook op TikTok is Renée De Ketelaere actief 

@renedeketelaere

Pov: je hebt geen ritme😵‍💫 Maar moest deze trend toch eens proberen

♬ Follow The Leader - Rumba Del Sol
@renedeketelaere

Oehhh this filter 😍

♬ original sound - <3
@renedeketelaere Post tennismatch dance 💃🏽 IG:reneedeketelaere #fyp#foryou#foryoupage♬ Chosen - Mutiny Squad

Een oud filmpje ten huize De Ketelaere

Ook interessant