7-1! Flopdoelman van Gent moet 7 keer vissen in de UECL na één ongelofelijke blunder (VIDEO)

Een onwaarschijnlijke uitslag in de Conference League: donderdagavond won het Noorse Nordsjaelland namelijk met 7-1 (!) van de Bulgaarse kampioen Ludogorets. Aan de rust stond het al 4-1 en in de tweede helft werd die score nog uitgebreid. De overwinning van de thuisploeg is geen verrassing, maar de manier waarop wel. Sergio Padt, doelman van Ludogorets met een verleden bij KAA Gent, beleefde een horroravond. Hij ging één keer serieus in de fout!

Sergio Padt Ludogorets flater

Ken je Sergio Padt nog? De 33-jarige doelman uit Nederland speelt momenteel voor Ludogorets in Bulgarije. De Nederlander speelde onder meer voor Groningen en natuurlijk enkele seizoenen voor KAA Gent. Bij de Buffalo's was zijn passage geen succes. De doelman kreeg nooit zijn beste vorm te pakken en vertrok na drie seizoenen terug naar zijn thuisland. Na zeven jaar Groningen is hij sinds 2021 actief in Bulgarije, waar hij donderdagavond een horroravond beleefde. Tegen FC Nordsjaelland moest Padt maar liefst zeven keer de bal uit zijn net vissen. Eén keer ging hij gruwelijk in de fout, toen hij na een slechte controle en druk zetten van de tegenstander, de bal ongelukkig in eigen doel verwerkte. Het draait tegenwoordig vierkant bij de Bulgaarse kampioen, want het ziet er niet naar uit dat ze hun titel dit seizoen gaan verlengen...

Bekijk hier zijn grandioze flater:

De Nederlanders moesten alleszins lachen om zijn flater in de Conference League. Het gerucht gaat de ronde dat bondscoach Koeman hem zou oproepen voor de nationale ploeg, maar dat zien de Oranje-fans duidelijk niet zitten: