BETTING TIPS: Verdien gemakkelijk geld met de halve finales in de Europa League

Vanavond staan de terugwedstrijden in de halve finales van de Europa League op het programma. Atlético Madrid neemt het thuis op tegen Arsenal, terwijl RB Salzburg zich moet herpakken tegen Olympique Marseille. Wij bieden jou volgende betting tips aan:

Atlético Madrid - Arsenal:

De heenwedstrijd in London eindigde op 1-1, waardoor nog alles mogelijk is. Toch heeft de ploeg van Diego Simeone het voordeel dankzij een belangrijk uitdoelpunt. Wij zijn tamelijk zeker dat Atlético deze avond geen doelpunt tegenkrijgt.

In de laatste 11 thuiswedstrijden in alle competities kregen de Spanjaarden namelijk geen enkel doelpunt tegen, waaronder lastige matchen tegen Valencia, Athletic Bilbao, Sporting Lissabon en Celta de Vigo. Daarnaast kon Atlético in 9 van zijn 13 Europese thuiswedstrijden dit seizoen de nul houden. Bovendien vielen in 4 van hun laatste 5 Europese thuismatchen maximaal 2 goals.

Wij schatten de kans ook heel hoog in dat Atlético Madrid deze wedstrijd gewoon gaat winnen. De Madrilenen verloren al 12 thuiswedstrijden op rij niet meer (10 winst, 2 gelijk) en ook de bezoekers winnen zelden op verplaatsing. Arsenal kon slechts 2 van de laatste 12 gespeelde uitwedstrijden winnen. Van de overige 10 uitduels verloor Arsenal er 7 en speelde het 3 keer gelijk, het ging zelfs de boot in tegen Newcastle, Brighton en Swansea. De ploeg van Arsène Wenger is ook niet in grootste vorm: het won slechts 1 van zijn laatste 5 wedstrijden.

Onze bet: Atlético Madrid wint en beide teams komen niet aan scoren: odd 2.75 (KLIK HIER) 

RB Salzburg - Olympique Marseille:

De Fransmannen wonnen vorige week met 2-0 in eigen huis, maar zijn nog lang niet zeker van de kwalificatie. De Oostenrijkers slaagden er al meermaals in zich knap te revancheren en zijn ook nu zeker niet kansloos.

Salzburg verloor al 13 thuiswedstrijden in eigen huis niet meer (alle competities) en is ook al 9 thuismatchen op rij ongeslagen in de Europa League. Liefst 7 van die 9 wedstrijden werden gewonnen. Marseille daarentegen wint niet vlot op verplaatsing: het kon slechts één (!) van zijn laatste 9 Europese uitduels winnend afsluiten. Die andere acht wedstrijden eindigden 4x op een gelijkspel en werd ook 4x verliezend afgesloten. We zijn er niet zeker van dat RB Salzburg gaan winnen, maar schatten de kansen hoog in dat ze niet gaan verliezen. Het lijkt dus een goede zet om in te zetten op "Draw no bet". Dit wil zeggen dat je geld terugkrijgt als de wedstrijd op een gelijkspel eindigt en je het geld krijgt als de Oostenrijkers de partij winnen.

Het belooft een doelpuntenfestijn te worden vanavond. Salzburg zag tijdens 5 van de laatste 7 gespeelde EL-duels beide teams scoren. Daarnaast stonden ook in 10 van de 13 laatste wedstrijden van Marseille beide teams aan het kanon. Ook in hun laatste 6 uitwedstrijden werd er 5 keer door beide teams gescoord.

Onze bet:  Salzburg wint & beide teams scoren: odd 3.30

Nog geen account bij betFIRST? Dankzij de mooie welkomstbonus verdriedubbel (!) je nu je eerste storting! 
Klik hier om je registreren en je bonus te claimen.