Vijf bettingtips voor topper Gent-Anderlecht!

Donderdagavond staat de laatste match van speeldag 20 in de Jupiler Pro League op het programma. En het is een regelrechte topper! Gent is na enkele tegenvallende resultaten voorlopig uit de top zes gezakt, maar thuis zijn de Buffalo’s een totaal andere ploeg dan op verplaatsing. Bij winst kunnen ze  op gelijke hoogte komen met paarswit!

De laatste zege van AA Gent was de belangrijke 0-1 in de Europa League bij Konyaspor. Sindsdien hebben de Buffalo’s hun laatste drie matchen niet kunnen winnen. Vooral buitenshuis presteren blijkt een moeilijke opgave. In de beker werd er in de kwartfinale verloren van KVO en de 3-1 competitienederlaag op Stayen afgelopen weekend hakte er stevig in bij de Gentenaars. Een zevende plaats in de stand is niet waar Gent wil staan. Maar omdat achtervolgers Standard en Genk gisterenavond niet konden winnen, kunnen de troepen van Vanhaezebrouck vanavond eigenlijk zelfs een goede zaak doen. Ook Charleroi verloor al op deze speeldag.

Makkelijk wordt het niet, want Anderlecht geraakt steeds beter gerodeerd. Weiler & co pakten een knappe 10 op 12 in competitie en in die voorbije vier matchen scoorde Anderlecht veertien keer en kreeg het maar één doelpunt binnen. Afgelopen weekend vormde een zwak Eupen wel niet echt een waardemeter.

Gent hoopt straks vooral weer te kunnen rekenen op Renato Neto. De afwezigheid van de geblesseerde Braziliaan laat zich heel erg voelen en zonder hem tegen Anderlecht spelen zou verregaande gevolgen kunnen hebben. Benieuwd of hij fit raakt… Ook Coulibaly en Asare zijn onzeker. Mitrovic is geschorst. Bij Anderlecht is alleen Acheampong twijfelachtig.

Goals krijgen we wellicht sowieso te zien. Van de laatste 35 thuismatchen hebben de Buffalo’s slechts één keer niét kunnen scoren, een 0-0 tegen Genk. Anderlecht heeft zoals gezegd de voorbije weken zijn offensieve vuurkracht gedemonstreerd.

Onze vijf tips voor Gent-Anderlecht:

Haast je snel naar de site van Unibet en plaats een weddenschap op  Gent-Anderlecht van donderdagavond. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Unibet erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Unibet.be !

We gebruiken cookies om u de beste site ervaring te kunnen bieden. Meer informatie