Hou jullie klaar Club-fans! Programma van kampioenenhuldiging is bekendgemaakt

We wisten al langer dat de kampioenenviering van Club Brugge op maandag 21 mei gepland stond, maar nu weten we ook hoe het programma er zal uitzien: 

  • 15.00 uur: start feestelijkheden op de Markt met optredens en groot scherm. Naast enkele muziekgroepen zal ook een dj vanaf 14.30 uur het publiek klaarstomen.
  • 15.00 uur: vertrek van de Club-karavaan (twee open bussen gevolgd door merchandisingwagens) vanuit Olympia onder politiebegeleiding naar de binnenstad. De karavaan wordt omstreeks 15.45 uur op 't Zand verwacht. De stoet rijdt dan via ’t Zand, de Zuidzandstraat, Steenstraat uiteindelijk de Markt op. (Vanaf 't Zand/Vrijdagmarkt tot net voorbij Markt (kruispunt Breidelstraat/Wollestraat) zullen nadarhekken en stewards zorgen voor een veilige doorgang van de karavaan).
  • Omstreeks 16.00 uur: aankomst spelers en entourage Club Brugge op de Markt met aansluitend feest op het podium op de Markt
  • Einde om 18.00 uur

Op de Markt zullen ook enkele drankstanden staan. Deze worden geopend vanaf 14.00 uur en sluiten uiterlijk 18.00 uur. Drank wordt geschonken in plastieken bekers.